Termék részletek


Avent Natural etetőcumi 2 lyukú, 1 hó +

Avent Natural etetőcumi 2 lyukú, 1 hó +
  • Avent Natural etetőcumi 2 lyukú, 1 hó +
1 950 Ft
Szállítási költség:
1490 Ft
2 lyuk
lassú folyású cumi
1 hónapos kortól
anyaga: szilikon
Avent Natural 2 lyukú etetőcumi Avent Natural cumisüveghez- Extra lágy szilikon etetőcumi

Újszülött és szoptatott csecsemőknek ajánljukA széles formájú etetőcumi készteti gyermekét, hogy szélesre nyissa a száját, és így szopja ki az üveg tartalmát. Hasonló mozgásokat végez a nyelvével és az ínyével, mint a szoptatásnál. Ezért olyan könnyű kombinálni a szoptatást és az Avent cumisüvegből való etetést.

A klinikai vizsgálatok Londonban és Cambridge-ben kimutatták, hogy az Avent cumisüvegből táplált újszülöttek kevesebben szenvedtek hasfájással, és boldogabban ébredtek, mint a hagyományos cumisüvegből tápláltak.Az Avent szilikonos etetőcumi egy egyedülálló, szabadalmaztatott éllel rendelkezik , amely úgy működik, mint egy egyirányú szelep. Az etetőcumi lehetővé teszi, hogy levegő az üvegbe áramoljon a táplálás során, így megakadályozza a vákuum kialakulását az üvegbe. A gyermeknek nem kell elengedni az etetőcumi etetés közben ,így folyamatosan ehet , mint a szoptatáskor anélkül, hogy levegőt nyeljen.

Súgó hang jelzi, hogy a levegő az üvegbe áramlik és nem a baba gyomrába. A levegő nyelése az etetés közben okoz sírást a hasfájás vagy a puffadás miatt.

Avent Natural cumisüveget Avent Natural etetőcumival ajánlott használni.

Az Avent Classic cumisüveghez használható Avent Natural etetőcumi, melynek az alapja adaptergyűrű , széles mellformájú és szirmos kialakítás csak a Natural cumisüveggel.
  • Cikkszám
    579-1
Webáruház készítés