Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Köszönjük az elismerést!
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Baba-mama kategória III. helyezett
Kövess Facebook-on
Törzsvásárlói kártya

Baba webáruház törzsvásárlói kártya - Babycenter-Győr

Szállítási információk

Információkért katt a képre!

 

nyitva tartás:

Nyitva Tartás

Hétfő-Péntek: 9:00-18:00

Szombat: 9:00-13:00

Vasárnap: ZÁRVA

Szűrés
Dotty
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Besafe Izi Modular i-size bázistalp

Besafe Izi Modular i-size bázistalp
79 990 Ft
Szállítási költség:
FREE
Márka:
BeSafe
Raktárkészlet:
Raktáron
Várható szállítási idő:
1-4 munkanap
Besafe Izi Modular i-Size bázistalp

Bázistalp a Izi go Modular i-Size babahordozóhoz és a Izi Modular i-Size üléshez! Az autó egységéhez rögzül ISOFix karok segítségével, hogy Fixen tartsa mind a babahordozót, mind a gyermekülést. Csak hagyd az autóban a bázistalpat, a babahordozót és az ülést pillanatok alatt, egy mozdulattal csatlakoztathatod. Az bázistalp az ISOFix pontokhoz csatlakozik, az ülés és a hordozó pedig a bázistalphoz. A ki- és a beszerelés minden esetben egy-két mozdulat. A babahordozónál sem kell az autó biztonsági övével bíbelődni az utazás előtt és után! Az Izi Modular i-Size ülés megfordítása is csak másodperceket vesz igénybe. Ha a bázistalp elején zöld jelzést látsz, az ülés már rögzítve is van! A legtöbb ISOFix-szel szerelt autó képes biztonságosan rögzíteni a Besafe Izi Modular rendszert. Az ISOFix csatlakozási pontok jellemzően jelölve vannak az autó hátsó ülésén egy kis címkével. A 2012 után gyártott autóknak kötelező eleme az ISOFix, de nem ritka a régebbi modelleknél sem. Az ISOFix rendszerről bővebben itt tájékozódhatsz.
 • Bázistalp a iZi Go Modular i-Size babahordozóhoz és a iZi Modular i-Size üléshez!

  Az autó egységéhez rögzül ISOfix karok segítségével, hogy fixen tartsa mind a babahordozót, mind a gyermekülést. Csak hagyd az autóban a bázistalpat, a babahordozót és az ülést pillanatok alatt, egy mozdulattal csatlakoztathatod.

  Az bázistalp az ISOfix pontokhoz csatlakozik, az ülés és a hordozó pedig a bázistalphoz. A ki- és a beszerelés minden esetben egy-két mozdulat. A babahordozónál sem kell az autó biztonsági övével bíbelődni az utazás előtt és után! Az iZi Modular i-Size ülés megfordítása is csak másodperceket vesz igénybe. Ha a bázistalp elején zöld jelzést látsz, az ülés már rögzítve is van!

  A legtöbb ISOfix-szel szerelt autó képes biztonságosan rögzíteni a BeSafe iZi Modular rendszert. Az ISOfix csatlakozási pontok jellemzően jelölve vannak az autó hátsó ülésén egy kis címkével. A 2012 után gyártott autóknak kötelező eleme az ISOfix, de nem ritka a régebbi modelleknél sem. Az ISOfix rendszerről bővebben itt tájékozódhatsz.
 • Címkék
  Besafe Izi Modular I-Size bázistalp
  Vonalkód
  7043485695005
  Cikkszám
  7043485695005
Webáruház készítés