Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Köszönjük az elismerést!
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Baba-mama kategória III. helyezett
Kövess Facebook-on
Törzsvásárlói kártya

Baba webáruház törzsvásárlói kártya - Babycenter-Győr

Magazinunk: 2021 11-12

Ünnepi ajánlataink

egészen december végéig! 

NE HAGYD KI!

Szállítási információk

Információkért katt a képre!

 

nyitva tartás:

Nyitva Tartás

Hétfő-Péntek: 9:00-18:00

Szombat: 9:00-13:00

Vasárnap: ZÁRVA

Szűrés
Dotty
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Nandu karikás hordozókendő - Natural Csak rendelésre!

Nandu karikás hordozókendő - Natural Csak rendelésre!
  • Nandu karikás hordozókendő - Natural Csak rendelésre!
  • Nandu karikás hordozókendő - Natural Csak rendelésre!
Szállítási költség:
1190
Karikás szövött hordozókendő

A klasszikus és az ÖKO prémium Karikás szövött hordozókendők, rövid, különleges szövésű anyagból készült, féloldalas eszközök. A karikákba befűzött anyag meghúzásával, lazításával állítható a baba méretére a kendő. A féloldalas terhelés miatt javasolt váltogatni az oldalakat a hordozó személy érdekében. A hordozóeszközök között a karikás kendő egy kicsi, könnyen használható eszköz. Gyorsan beletehető és kivehető belőle a baba. A diszkrét szoptatást megkönnyíti, mert bármely pozícióból mellre tehető a gyermek. Ajánlott a születés pillanatától a hordozós kor végéig (kb. 3,5 éves korig) elöl, csípőn és rövid ideig háton való hordozáshoz.

Méretek: A hordozókendők különböző hosszúságban készülnek. Mérettáblázatunk segítségével könnyen kiválasztható a megfelelő méret. Mindig a hordozó személy testalkatától függ, hogy milyen méretű kendőre van szükség. Ha a családban többen is hordozzák a gyermeket, akkor a legnagyobb családtag méretének megfelelő kendőt érdemes választani.

Szélessége: 70 cm

Segítség: Az ÖKO prémium karikás kendő egyik szegést duplán varrtuk, ezzel megkülönböztettük a szegéseket, ami a használat során nagy segítség.

Karikák: A karikás hordozókendőn a karikák eloxált alumíniumból készülnek. (A karikás kendőt javasolt mosózsákban mosni, az aluminum karikák miatt.)

Hordozós táska (ÖKO prémium): Hordozós táska CSAK az ÖKO prémium kendőkhöz jár. A táska praktikus megoldás a kendő tárolására, hordozására, valamint strapabíró tulajdonsága miatt lehet bele pakolni és egyéb dolgokat is cipelni.

Általános tudnivalók a szövött kendőkről

A kendő különleges szövése miatt hosszában és széltében nem nyúlik, viszont keresztben kellően rugalmas. Ez teszi lehetővé, hogy minden ponton megtámassza a gyermeket, felvegye a szükséges formát, ne vágja a gyermek lábát, ugyanakkor ne ereszkedjen meg, ne lazuljon meg hordozás közben. Fontos ez az anyagtulajdonság a hordozó személy számára is, mert így nem vágja a vállat, hanem rugalmasan illeszkedik, egyenletesen elosztva a terhelést a vállon és a felsőtesten. A szövött kendőnek nincs súlyhatára, bármekkora súlyú gyermek hordozható velük.

A hordozókendő anyaga: Tiszta pamut. A szövését a hordozókendőket tanulmányozó ortopéd orvosok által nemzetközileg erre ajánlott szövéstechnikával készítjük. A szövött kendők megfelelően támasztják a baba gerincét és biztonságosak.

Az ÖKO prémium kendőknél Öko-Tex Standard 100 szerint minősített I. termékcsoportú fonalat használunk a szövéshez, a varráshoz pedig Öko-Tex Standard 100 szerint minősített cérnát. A szövés során az anyagot nem kezeljük.

Tisztítás: Mosásához kövesse a bevarrt címkén látható útmutatót. Öblítőszert ne használjunk a mosáshoz. (A karikás kendőt javasolt mosózsákban mosni, az aluminum karikák miatt.)

Összetétel: 100% pamut

Méretek, hosszak

160 cm-ig
36 EU 165 cm-ig
38 EU 170 cm-ig
40-42 EU 185 cm-ig
44 EU 200 cm-ig
46-48 EU 200 cm-től
50-52 EU 54 EU-tól
Karikás kendő méretek 1.75 m 2 m

A kendők mosáskor 4–5 %-ot zsugorodnak, amit a méretezésnél figyelembe vettünk.

Nandu klasszikus és ÖKO prémium kendőben létező méretek

CSAK Nandu ÖKO prémium kendőben létező méretek
  • Cikkszám
    2353-1
Webáruház készítés