Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Köszönjük az elismerést!
Ország Boltja 2017 Minőségi díj Baba-mama kategória III. helyezett
Kövess Facebook-on
Törzsvásárlói kártya

Baba webáruház törzsvásárlói kártya - Babycenter-Győr

Magazinunk: 2021 07-08

Akciós magazinunk az ősz első felére október végéig! 

NE HAGYD KI!

Szállítási információk

Információkért katt a képre!

 

nyitva tartás:

Nyitva Tartás

Hétfő-Péntek: 9:00-18:00

Szombat: 9:00-13:00

Vasárnap: ZÁRVA

Szűrés
Dotty
Tanúsítvány
SSL Certificate

Törzsvásárlói kártya felhasználási szabályzat

Törzsvásárlói kártya Babycenter Győr

 

Felhasználási szabályzat

 

Hogyan kaphatok törzsvásárlói kártyát?

Ez nagyon egyszerű. Mindössze annyi a dolga, hogy egyszer vásárol üzletünkben, vagy webáruházunkban 20.000 Ft felett. Ekkor az üzletben kap egy űrlapot, melyet adataival kitölt és rögtön kézhez kapja törzsvásárlói kártyáját.
Amennyiben webáruházunkban vásárol egyszeri 20.000 Ft-ot meghaladó értékben, úgy a megrendelt termék csomagjába beletesszük Önnek a törzsvásárlói kártyát.

 

Milyen előnnyel jár a törzsvásárlói kártya?

Törzsvásárlóink minden vásárlásuk alkalmával 5%-os kedvezményben részesülnek, minimális vásárlási összeg nincs. Ön bármekkora összegben vásárol, a kedvezmény garantált.

 

Mikor nem érvényesíthető a törzsvásárlói kedvezmény?

A törzsvásárlói kedvezmény nem érvényesíthető:

1. Akcióban résztvevő termékekre
2. Bankkártyás fizetés esetén

 

Hogyan használhatom a webáruházban történő vásárláskor?

 

Webáruházban történő vásárlás esetén alap feltétel, hogy Ön regisztrált vásárlónk legyen. Amennyiben már rendelkezik törzsvásárlói kártyával, akkor a megrendelés során a "megjegyzés" rovatba írja be a kártyán található számot.

 

Abban az esetben, ha Ön kártyáját az üzletünkben személyes vásárlás során kapta, akkor előfrodulhat, hogy a webes rendszer még nem regisztrálta, így nem fogja levonni az Önnek járó kedvezményt. A megjegyzés rovatba írt kártyaszám alapján kollégáink azonosítják és utólagosan levonásra kerül a kedvezménye, a következő vásárláskor pedig már a rendszer automatikusan is lefogja vonni a kedvezményt. 

Aki webshopos vásárlása során jutott a törzsvásárlóink közé, ő már a "kosarában" a weben is látni fogja az aktuális kosártartalomra vonatkozó kedvezményének mértékét.

 

Amennyiben üzletünkben kapta kártyáját, vagy nem regisztrált felhasználóként vásárolt a weben, akkor a kártya használatához a webáruházban a következő módon járjon el:

 

REGISZTRÁLJON:

 

Regisztráció

 

 

2. LÉPÉS:

 

Regisztrációs adatok

 

AMIKOR MEGRENDELI A KOSARÁBA HELYEZETT TERMÉKE(KE)T:

Adja meg törzsvásárlói kártya számát!

 

Megrendelés törzsvásárlói kártya szám megadás

 

Következő vásárlásáakor már nem lesz szükség a szám megadására, ha Ön bejelentkezik adatiaval a rendszerbe, akkor a webáruház már eleve az Önnek járó kedvezménnyel csökkentett árakat fogja mutatni!

Első alkalommal azért szükséges a kártya szám megadása, hogy mi utólagosan levonhassuk a megrendelésének összegéből a kedvezményt, mert a rendszer még nem tudja beazonosítani.

Webáruház készítés